Værd at vide

Det kan være svært at navigere i alle regler og love, i særdeleshed i den kunstneriske branche. Derfor har vi lavet et lille arkiv med nogle at de ting, vi synes, er vigtige at vide og kende til, når man som musiker eller kunstner i det hele taget begynder at tænke i Skat og regnskab.

For man kan nemlig trække rigtig mange ting fra i Skat, også meget mere end man egentlig lige går og regner med. Men hvad er det så egentlig lige for nogle ting? Og hvor store andele af de forskellige ting? Og hvordan og hvornår osv.? Det har vi specialiseret os i og kan uden tvivl hjælpe dig med!


  • Kørsels- og rejseskema
    Det er super vigtigt, at du altid dokumenterer, hvordan du rejser og bevæger dig i forbindelse med dit arbejde, da der kan være rigtig, rigtig mange penge at hente i skattemæssige fradrag. Læs her hvordan du kan gøre det.
  • Hvad kan man trække fra?
    Der er rigtig mange ting, man egentlig kan trække i Skat. Men hvad og hvor meget er det nu lige? Vi har lavet en grov oversigt over, hvad man typisk som musiker, skuespiller og lignende kan trække fra i Skat.
  • Nye satser og takster
    Skat ændrer nogle satser på eksempelvis kørselsfradrag, rejsegodtgørelse og lignende hvert eneste år og det er derfor vigtigt at være opmærksom på. Følg de nyeste satser her.